< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=311078926827795&ev=PageView&noscript=1" /> Vijesti - Kakav je modni dizajn sladoleda za pohranu naočala na putovanju ili na otvorenom?

Kakav je modni dizajn sladoleda za pohranu naočala na putovanju ili na otvorenom?

Trenutno, futrole za naočale ne služe samo za sprječavanje naočala, već su također popularan i prepoznatljiv proizvod.Bilo da se radi o sunčanim naočalama ili kratkovidnosti, futrola za naočale je potrebna kako bi se naočale zaštitile od oštećenja i izbjegle ogrebotine.Mladi ljudi sada teže. Individualna moda također je postala nositelj modne potrošnje.
Leća naočala je okrenuta prema gore.Nemojte grebati leću.Stavite naočale u kutiju za naočale kada ih ne koristite.Najbolje je leće omotati krpicom za naočale na nekoliko okretaja, kako bi leće bile zaštićene krpicom za leće.Stavite ga na dno i zamotajte leću.Kada ga brišete u smjeru kazaljke na satu i obrnuto kada ima velikih čestica, otpuhnite velike čestice i ponovno obrišite.Najbolje je da to bude krpa za staklo od mikrofibre.
Prednosti su: jednostavna struktura, zauzima mali prostor, praktičan za nošenje, lagan i udoban.


Vrijeme objave: 26. siječnja 2022